Voor velen was het nog een raadsel, maar wij doen mee als team 23. Alle organisatiestickers zijn binnen, een beetje gekreukeld maar dat strijken we wel glad. Iedereen kan ons nu volgen via een app die je op je Android of IOS kunt downloaden; Scanct! Verder kan dat natuurlijk straks ook via www.scanct.nl. Nu nog niet veel te beleven natuurlijk, maar vanaf 5 januari gaat het gebeuren. Dan zijn we via het track & trace systeem gewoon live te volgen. Je krijgt dan een kaart te zien waarop alle deelnemers aangegeven worden door middel van vlaggetjes met teamnummers. Wij zijn team 23.

We starten vanaf Aviodrome Lelystad, maar uitzwaaiers en bezoekers worden er niet verwacht. In het verleden was er een heel programma, maar wij “rijders” hebben daar eigenlijk “geen tijd voor” en willen gewoon gaan rijden. De eerste route wordt een rit van ergens tussen de 25 en 30 uur! Dus hebben de rijders er weinig behoefte aan om eerst vier tot zes uur “opgehouden” te worden door een programma voor uitzwaaiers! Wij ook van jullie! 🙂

De finish, zoals op de app en de Scanct-site te zien is, is op 14 januari om 15.00 uur bij HCR ’t Heuveltje, Sint Jansgildestraat 27, 7037 CA Beek, Gem Montferland. Daar zijn jullie van harte welkom.

Groet, Team 23!