Beste bloglezers,

Een goede vriend tipte me, dat we volgens de blog wellicht nog steeds onderweg zijn! En dat klopt! Ik heb nog geen afsluiting geschreven. Slecht! Onze rit is echt probleemloos, leuk en goed verlopen. We hebben hele mooie gebieden en wegen van Scandinavië gezien. Een prachtig landschap, volledig gehuld in een witte deken. In sommige gebieden waren frozen trees, bomen die helemaal krom hangen onder het gewicht van de sneeuw en die in die stand bevroren zijn. Bij min 25 tot min 30 graden is dat ook niet zo gek.

De auto heeft het ook goed gehouden en de stemming aan boord eveneens. Dank ook aan onze Brabo vrienden van team 95, Freek en Wilco, en van team 79, Edwin en Marco. Super gezellig en eindeloos veel gein onderweg.

De allerlaatste berichten in deze blog komen binnenkort. Het wachten totdat we de cheque met het eindbedrag voor de stichting Vlinderkind kunnen overhandigen heeft even op zich laten wachten. Zo gauw dat gebeurd is, zullen we dat hier met foto en al melden. Tot dan. Voor nu bedankt voor het volgen.